FESTIVAL KUREŠČEK 2018

festival TDK 2018 FESTIVAL KUREŠČEK
Turistično društvo Kurešček vabi na 5. Festival Kurešček, celodnevno glasbeno in kulinarično prireditev, ki bo v soboto 2. junija v RTC Zapotok.
Na celodnevni prireditvi bo potekalo še 9. tekmovanje v kuhanju hribovskega golaža, otroška delavnica »pokaži kaj znaš«, sejem domačih izdelkov, nastopi pevskih in folklornih skupin. Poskrbljeno bo za celodnevno ponudbo jedi z žara, ponudbo predsedniškega golaža, za posladek si boste zvečer privoščili odojka z ražnja. Za plesno glasbeno vzdušje bo poskrbljeno z živo glasbo, predvidoma do polnočnih ur.
Vse, ki bi se radi preizkusili v kuhanju golaža vabimo, da se s svojo ekipo prijavite na tekmovanje. K sodelovanju vabimo vsa lokalna društva in širše, ekipe, predstavnike organizacij…Organizator TD Kurešček poskrbimo za meso, čebulo, drva, klopi in prostor za kuhanje. Vi poskrbite za dekoracijo prostora, kotliček, ostale pripomočke in dodatke za dober golaž, odlično ekipo in dobro voljo. Vaš trud bo ocenila strokovna in objektivna komisija, med katerimi ni članov TD Kurešček. Prav tako organizator TD Kurešček ne tekmuje s svojo ekipo. Prve tri ekipe bodo nagrajene z pokali in lepimi in vrednimi nagradami. Vse ekipe bodo prejele spominček in pisno zahvalo za udeležbo.
Prijave zbiramo na e naslovu tdkurescek@gmail.com ali na telefonskimi številkami:
070 805 163 ali 041 329 847

Turistično društvo Kurešček

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail